Algemeen

T3 Micro

De T3 Micro is een zeer compact en handzaam communicatiehulpmiddel. Met een relatief groot display en een hoog contrast zijn symbolen en foto's zeer scherp weer te geven. Met een forse accu overtreft de T3 micro zijn concurrenten in gebruiksduur. Het maken van bladen voor de T3 Micro gaat exact hetzelfde als bij alle andere T3 producten.

De T3 Micro is met zijn beperkte afmetingen makkelijk mee te nemen. Naast de meegeleverde leren tas is een houder voor aan de broekriem leverbaar evenals diverse steunen.

Met twee luidsprekers en een forse versterker levert de T3 Micro een helder geluid met een hoog volume. U kunt spraak opnemen of gebruik maken van een spraaksynthesizer die teksten kan omzetten in natuurlijk klinkende spraak.

Details

Touchscreen bediening

T3 Micro

Een licht bedienbaar touchscreen is standaard. Met het programma KMD Create kunnen op eenvoudige wijze symbolensets voor de T3 Micro worden aangemaakt of aangepast.
Uniek aan de T3 Micro is de mogelijkheid om directe ondersteuning te krijgen van KMD bij vragen of aanpassen van instellingen van de T3 daarvoor biedt KMD de mogelijkheid van assistentie op afstand.
Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van dit spraakhulpmiddel neem dan contact op en wij demonstreren u graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Fine tuning

T3 micro kofferMet het eenvoudige instelmenu kunnen de meest voorkomende instellingen worden aangepast op de gebruiker. Zodra de T3 wordt aangesloten op een PC of een verbinding maakt met een WiFi netwerk is het mogelijk u ondersteuning te verlenen en diagnoses te stellen bij klachten.

 

Stevige kunststof koffer voor T3 Micro. Deze koffer wordt standaard met de T3 Micro meegegeleverd.

Technische info

Afmetingen: 143 x 90 x 22 mm
Gewicht: 327 gram
Scherm afmetingen: 110 x 66 mm (5")
Materiaal: ABS
Voeding: Interne oplaadbare Lithium-Ion accu

Opties

Lederen tas met eenvoudig te openen klep. De klep is versterkt zodat het display en touchscreen perfect beschermd zijn. Wordt geleverd met draagriem.
Leverbaar in de kleuren: Blauw, Rood, Geel en Wit.

 

Bevestiging voor T3 Micro

Speciale klem voor T3 Micro op steun. Met deze klem maakt u de T3 Micro letterlijk in een handomdraai vast aan de rolstoel, tafel of bed.

Door de zachte rubber bekleding van de klemvingers wordt de T3 Micro niet beschadigd en zit hij stevig vast in de klem.

© 2017 KMD