Algemeen

De T3 to Go is de eerste in een nieuwe reeks dynamische communicatiehulpmiddelen. 
Met een super slank design en gebaseerd op het bekende KMD Create is het een feest van eenvoud en uitgebreide mogelijkheden. 
Maak in KMD Create communicatiebladen naar eigen inzicht en plaats ze in de T3 to Go. 
De gebruiker kan direct gebruik maken van zijn communicatiehulpmiddel. 
De standaard beschermrand maakt de T3 to Go valbestendig.

Details

Foto's maken met de T3 to Go

Foto's die met de T3 to Go gemaakt zijn kunnen in KMD Create op verschillende manieren gebruikt worden.
Zo kunnen de afbeeldingen geplaatst worden in een vak of gebruikt worden als achtergrond.

Binnen een blad fotoalbum kunnen de foto's ook direct bekeken worden op de T3. Door dit blad te voorzien van small-talk kun je de foto's ook direct met anderen bespreken. Zo kan de cliënt bijvoorbeeld zelf foto's maken van een dagje uit. 

Wil je iets duidelijk maken wat niet in de spraakcomputer staat en is er ook geen afbeelding voorhanden die hiervoor gebruikt kan worden? Teken het dan! Met de tekenoptie in de T3 to Go kun je elke tekening maken of in bestaande afbeeldingen accenten aanbrengen.

Diverse gereedschappen, zoals lijndikten, kleuren, gum- en wisfunctie zijn in deze tekenoptie beschikbaar. Tekeningen kunnen bewaard worden, zodat je ze later kunt gebruiken. Ook kun je bestaande foto’s of afbeeldingen bewerken, door er extra accenten in aan te brengen.

Technische info

  T3 to Go 8" T3 to Go 10"
Afmetingen: 120 x 230 x 16 mm 290 x 205 x 18 mm
Gewicht: 596 gram 1180 gram
Scherm afmetingen: 8 inch 10 inch
Materiaal: ABS ABS
Voeding: Interne oplaadbare accu Interne oplaadbare accu

 

Opties

Voor cliënten die moeite hebben met het aanwijzen van het juiste vakje zijn hulptableaus beschikbaar. Zoals je van KMD gewend bent, zijn alle vakindelingen mogelijk. Het hulptableau kan samen met de T3 to Go in een tas, maar kan ook zonder tas gebruikt worden. Het hulptableau blijft eenvoudig verwijderbaar ivm schoonmaken. Er is gekozen voor een transparant materiaal waardoor de achtergronden op de T3 to Go zichtbaar blijven.


Voor de nieuwe T3 to Go zijn robuuste tassen beschikbaar. Deze zijn voorzien van een harde klep die bescherming geeft als de T3 to Go bijvoorbeeld in een rugzak wordt vervoerd. De basis van de tas is zwart. De klep is verkrijgbaar in verschillende (hippe) kleuren.


Om de T3 to Go optimaal te beschermen wordt de tas geleverd met een geintegreerde valbescherming in de vorm van een rubber kussen dat exact om de T3 to Go sluit.  Dat maakt het geheel extreem val- en stootbestendig.


De tas kan worden voorzien van een handvat. Dit handvat wordt op maat gemaakt en voorzien van een foam omhulling voor meer grip.


Om het aanwijzen te vergemakkelijken is het mogelijk de tas te voorzien van een robuuste uitklapbare steun. Hiermee wordt het hulpmiddel schuin op tafel of werkblad geplaatst.

TÜV ISO-9001 ISO certificering 9001 © 2018 KMD