Omgevingsbediening

Om zelf tv, radio, deuren en nog veel meer te kunnen bedienen is een stuurapparaat nodig.
Afhankelijk van de beperkingen en het aantal te bedienen functies wordt voor een specifiek stuurapparaat gekozen. In een aantal situaties wordt de omgevingsbesturing geïntegreerd in het communicatiehulpmiddel. In andere gevallen kan worden volstaan met een geschikte omgevingsbediening.

De T3 EC is een stuurunit die geheel kan worden aangepast op alle situaties waar gebruik wordt gemaakt van infrarood bediening. Met zijn sterke zender functioneert deze in de meest onmogelijke situaties.

De T3 Micro EC is een volledig vrij programmeerbaar omgevingsbesturingssysteem. Je kunt de lay-out zelf vormgeven of gebruik maken van de voorbeelden die in KMD Create worden aangeboden. De signalen die nodig zijn om apparatuur te bedienen zijn grotendeels beschikbaar in KMD Create en hoef je alleen maar te koppelen aan de afbeelding op de T3 Micro.

Control Omni is ontwikkeld voor mensen die vanwege een beperking een sterke behoefte of noodzaak hebben om de omgeving te kunnen bedienen.

Control Omni is eenvoudig in gebruik. Het hulpmiddel wordt geleverd met een basisset pagina’s.

Het toevoegen van nieuwe pagina’s en afbeeldingen is eenvoudig. Alle afbeeldingen, pagina’s en achtergrondkleuren kunnen naar wens worden aangepast.

Het kan zowel infraRood bediening van bijvoorbeeld TV en audioinstallatie verzorgen als RF voor bv Rolgordijnen deuren etc.

Voor eenvoudige bediening van enkele functies van bijvoorbeeld de TV kan de Big Jack worden toegepast. Door het aansluiten van maximaal 6 voor de gebruiker passende schakelaars kunnen zenders worden gekozen of het volume worden geregeld.

© 2017 KMD