Nieuwsartikelen

WEBsmall Zorgverzekeraars2018

De nieuwe polisvoorwaarden en premies voor 2018 zijn bekend. Dit is hét moment om de afweging te maken of overstappen naar een andere zorgverzekeraar interessant is. Een financieel voordeel is altijd aantrekkelijk. Toch willen wij je er graag op wijzen welke consequenties er kunnen zijn als je een hulpmiddel gebruikt. 

Workshop Bladen maken
 

Praktische gratis workshop voor gebruikers, begeleiders en logopedisten. Maak een dag vrij en kom in februari 2018 naar Duiven. KMD helpt je in één dag op weg en beantwoordt je vragen. Na deze gratis workshop kun je zelfstandig verder.

Lees meer...

kmd t3 to go news

De constante zoektocht van KMD naar betere hulpmiddelen of het verbeteren van bestaande hulpmiddelen resulteert regelmatig in een nieuw product.  De T3 Go is  daarvan het nieuwste voorbeeld.

Lees meer..

draagbare spraakversterker

Deze draagbare spraakversterker met ingebouwde UHF microfoonontvanger is bedoeld voor personen die zich beter verstaanbaar willen maken voor een groep of in een grote ruimte zoals een klaslokaal.

Handvat op maat

Als een cliënt door een verminderde handmotoriek moeite heeft met het dragen van een tas is het mogelijk deze te voorzien van een handvat. Dit handvat wordt op maat gemaakt.

Wil je iets duidelijk maken wat niet in de spraakcomputer staat en is er ook geen afbeelding voorhanden die hiervoor gebruikt kan worden? Teken het dan! Met de tekenoptie in de T3 to Go kun je elke tekening maken of in bestaande afbeeldingen accenten aanbrengen.

Er zijn divere mogelijkheden om een hulpmiddel te bevestigen aan een tafel. Hiervoor kan een universele instelbare steun worden gebruikt.
Deze opbouwmethode is vaak erg groot ten opzichte van het hulpmiddel. Uitstekende delen geven een lomp uiterlijk en men kan zich er gemakkelijk aan bezeren.
De KMD zuignapbevestiging met KMD click bevestiging geeft een mooie compacte opbouw zonder uitstekende delen.
Het hulpmiddel zit stevig vast aan het tafelblad en is door begeleiders eenvoudig los te koppelen.

Voor de nieuwe T3 to Go zijn inmiddels op maat gemaakte tassen beschikbaar. Deze zijn voorzien van een klep die bescherming geeft als de T3 to Go bijvoorbeeld in een rugzak wordt vervoert. In tegenstelling tot de eerdere uitvoering is de basis van de tas nu zwart. De klep is verkrijgbaar in verschillende (hippe) kleuren.

Voor de nieuwe T3 to Go zijn robuuste tassen beschikbaar. Deze zijn voorzien van een harde klep die bescherming geeft als de T3 to Go bijvoorbeeld in een rugzak wordt vervoert. De basis van de tas zwart. De klep is verkrijgbaar in verschillende (hippe) kleuren.

De mechanische afdeling van KMD gaat geen uitdaging uit de weg. Voor elk probleem wordt een maatwerk oplossing gevonden. Zo ook bij deze situatie.

© 2017 KMD