WEB Zorgverzekeraars2018

De nieuwe polisvoorwaarden en premies voor 2018 zijn bekend. Dit is hét moment om de afweging te maken of overstappen naar een andere zorgverzekeraar interessant is. Een financieel voordeel is altijd aantrekkelijk. Toch willen wij je er graag op wijzen welke consequenties er kunnen zijn als je een hulpmiddel gebruikt. 

In de meeste gevallen zijn hulpmiddelen, en dus ook communicatiehulpmiddelen, eigendom van je (huidige) zorgverzekeraar. Als je wilt overstappen naar een andere zorgverzekeraar, kunnen deze hulpmiddelen, soms worden overgenomen door de nieuwe verzekeraar. In een aantal gevallen zal dat niet gaan en moeten de hulpmiddelen worden ingeleverd. Je moet dan bij je nieuwe zorgverzekeraar opnieuw deze hulpmiddelen aanvragen. Dat kan leiden tot vervelende situaties. 

Overweeg je over te stappen naar een andere zorgverzekeraar en maak je gebruik van een (communicatie)hulpmiddel, neem dan contact met ons op. KMD informeert je graag over de mogelijkheden en kan je helpen als dat nodig is. Hieronder vind je een overzicht van de zorgverzekeraars waar KMD contact mee heeft. Staat jouw (nieuwe) zorgverzekeraar er niet bij, neem ook dan contact met ons op. 

web zorgverzekeraar2018

 

TÜV ISO-9001 ISO certificering 9001 © 2017 KMD