Een mogelijkheid om je nog sneller en beter van dienst te zijn. Wij kunnen je ondersteunen bij het gebruik van alle door ons geleverde software zoals KMDg en KMD Create. Ook is het mogelijk om diagnoses te stellen of nieuwe functionaliteiten toe te voegen in de laatste generatie hulpmiddelen van KMD zoals de T3.

KMD maakt hiermee de zorg weer een stukje beter en goedkoper.

1. Klik op onderstaande afbeelding om de software op te halen en te starten
  2. Bel de KMD helpdesk 0316-268021 keuze 1
  3. Stel je vraag
  4. De medewerker zal je vragen om met je mee te mogen kijken op de pc.
  5. Geef ID en Password op je scherm aan de medewerker door.
  6. De helpdeskmedewerker kan je nu optimaal ondersteunen.

Toegang en support op afstand via het internet met TeamViewer KMD support op afstand

TÜV ISO-9001 ISO certificering 9001 © 2017 KMD